Hvilket dekkmerke skal jeg velge? De beste valgene i 2024

Den beste prisen for dine dekk

Valg av dekk: Hva er det beste dekkmerket?


Med hundrevis av merker tilgjengelig på Dekk-Komp, er det vanskelig å velge og definere hvilket som er det beste dekkmerket i verden, siden hver produsent har sine særtrekk. Noen merker utmerker seg med helårsdekk, mens andre skiller seg ut med SUV-vinterdekk. I tillegg har hvert merke mer effektive modeller enn andre. Derfor anbefaler vi at du konsulterer modelltestene til spesialiserte organisasjoner. Valget ditt vil avhenge av flere faktorer som typen kjøretøy du kjører, forholdene du kjører under og selvfølgelig budsjettet ditt. Alle produsenter innoverer hver dag for å tilby deg bildekk som oppfyller dine forventninger. Fra premiumdekk til budsjettdekk, det finnes et merke for alle typer sjåfører og alle lommebøker!


Premium dekkmerker

Prisene i denne merkekategorien kan virke høye, men hvis du satser alt på kvalitet, lang levetid og sikkerhet, kan du kjøpe disse merkedekkene med lukkede øyne. I Norge, som i mange andre land, er de mest etterspurte dekkmerkene premiummerker. Disse produsentene er kjent over hele verden, og kvaliteten på produktene deres er ikke lenger en hemmelighet. Det er ikke tilfeldig at dekk fra MICHELIN, Bridgestone, Goodyear og Continental vinner mange dekkrangeringer i ytelsestester.

Dekkmerker i mellomklassen

Hvis du er ute etter god valuta for pengene, bør du gå til mellomstore merker. Mange av dem er faktisk undermerker av MICHELIN, Continental, Bridgestone, Dunlop og Pirelli dekk. MICHELIN har faktisk dekkmerker på inngangsnivå som BF Goodrich, Uniroyal og Kleber. Bridgestone eier Firestone, Continental har investert i merket General Tire, og Goodyear har vendt seg til Falken. Disse merkene tilbyr deg dekk til rimelige priser uten å ofre sikkerheten og ytelsen de gir.

Billige dekkmerker

For å ta hensyn til lommeboken din er budsjettmerker ideelle. Dekkene deres er riktignok mindre holdbare og ytelsessterke enn dekkene til andre dyrere merker, men de lar deg spare penger, spesielt hvis du må bytte dekk mellom to sesonger fordi lovgivningen og værforholdene i landet ditt krever det.

Se alle budsjettdekkmerker